Dom > Знање > Sadržaj
Да ли су памучне пјене за меморију вредне цене?
- Dec 09, 2017 -

Да ли је вредно платити новац за јастук за пјену од пене?

Са популарношћу Темпур Педица, Серта Ицомфорт, Цомфорпедиц и других, писање је било на зиду и било је само питање времена пре него што је удобност која тражи купце постала свјеснија јастука памучне пјене. Избор јастука који се нуди у продавницама и на интернету готово је бескрајан са превише стилова и типова за бројање. Цене јастука су управо на целом плочу, што поставља питање, да ли су јастучићи за меморијску пјену вриједни цијене?

Зашто људи купују јастуке за пјену од пене

Према веома угледној онлине сајту "Спавај као мртви" који је ангажовао скоро 4000 људи, јастуке меморијске пене у цјелини су добијале оцјену Ц и укупну оцјену задовољства од 76 посто што је изузетно у нашој књизи за нешто што већина људи заиста има тежак избор времена. Нажалост, ово је упоређивано са другим врстама јастука који можда нису радили за ову групу потрошача јер меморијска пена није за све. Желели бисмо да видимо поред тога поређење са другим јастуцима у овој класи. Јастуци за пјенушаве попут јастука из полиуретана или латекса, како би добили прави осећај на који начин јастуци за пјену из меморије у поређењу са другим сличним јастуцима, јер ови купци ретко купују друге врсте јастучића као што су доље, перје или полиестерско влакно.

Шта је могло да допринесе тако високом одобравању ових јастука?

Трајност

Са животним распоном који траје две и по године, а просечна цена од 17,60 долара годишње, прилично је лако видети зашто би задовољство било толико високо. Ови јединствени јастучићи нуде неке од истих карактеристика за уклањање притиска, усклађене способности и удобност ноћу, која се налазе у вискозним или памучним пјенама. То је зато што су изграђени од истих материјала који се налазе у својим сестринским производима меморијских пјенастих душека.

Цена

За цене се наводи да су цене од 12 до 160 долара у њиховом прегледу и добили су само Ц +, иако су купци у просеку платили само 44,00 долара, што је било мање од једне трећине јастучнице високе цијене за које су разговарали. Верујемо да са таквим великим опсегом цијена можете изабрати и тако низак просек трошкова производа који би потрошачи прихватили гигантски избор производа и широк избор разних цијена.

Подршка

Могу се обликовати, што често може довести до мањег бола, чинећи свеукупни осећај бољи. Јастуци су дизајнирани за различите позиције за спавање, укључујући леђа, страну и желудац. Дати оцјене су:

Врло угодно за спавање: Б

Стомак за спавање пријатељски: Ц

Пријатан спавање: Ц

Мислили смо да су ове оцене ниске, с обзиром да већина тих јастука нуди 4 ", 5", 6 "и тако даље. Такви јастуци би подржали велики број облика тела и величине како би ријешили примедбе које су резултирале средњим оцјенама Ц, Ц и Б. Ниске оцене вероватно нису резултат помоћи стручњака за спавање како би помогли у исправном избору и величини јастука. Додајте у то већину купили су робне куће као што су Вал Март и Таргет и велике кутије попут Цостцоа и Сам-а са полицајаца. Немогуће је покушати јастук док леже на душеку. Купцима је потребно време за одмор како би правилно проценили удобност, фит и подршку. Коришћење продавнице душека би било корисније за боље изборе, уместо да купи јастуке са полицама и онлине без одговарајућег суђења.

Лако чишћење

Погледајте упутства за јастук. Већина њих укључује уклањиве и чисте поклопце заљепнице.

Флуффинг

Није неопходно са облаганим или преформираним јастуцима.

Мање алергије се тиче

Паметна пена тврди да је антимикробна и отпорна на алергене да може изазвати много здравствених проблема.

201711020847334085807.jpg

Relevantne industrije znanja