Dom > Новости > Sadržaj
Како одабрати Мемори јастук?
- Apr 25, 2017 -

1, ребоунд време

Многи потрошачи верују да је дуже и опоравак је боље, ово је неспоразум. Стручњаци вас подсетим да је време опоравак је око 3--5 секунди. Сувише кратак да би успорити ребоунд ефекат; сувише дуго ће тело Стифф (мислим о ако окренете, то није опоравити за дуго времена).

Користити штоперицу за мерење времена да притисне се одбила од стативе, време је боље у 3-5с;

2, осети и температуре сенсинг осећај

А температура и густина јастука се углавном производи мање зреле фабрике технологију (према животној средини додавањем адитива и другачију количину), веома удобан осећај спор опоравак сунђер високо квалитетног, пинцх као тесто осећам мало разлика, спор опоравак или осећања мало мекан или крута. Истовремено, ова врста високо квалитетног спорог опоравка има веома добру температуру индукцију, ће се променити са температуром и постане меко и тврдо, врше притисак на руци не могу да виде отисци прстију.

3, производни процес

Постоје две врсте производних процеса спорог опоравка: сечење и обликовање. Сечење је купио готове спор опоравак сунђер, исећи на јастуку као, јер је обликовање није резањем дие + адитиве, без додавања других адитива па чак и чисто густину полиуретански материјал најбоље може да уради 100Д. Је обликовао додавањем адитива са калупа, пене, низ процеса као што умиру прешање, због тога других адитива, укључујући и пену, меких хемијских додатака, тако да је највећа густина повећана на око 150Д, осећају добро. Стручњаци подсетим да је живот јастука нису у вези са технологијом.