Dom > Новости > Sadržaj
Има ли трикови у јастук
- Apr 25, 2017 -

Слееп заузима 1/2 времена, како се добро спава, јастуци играју важну улогу. Изаберите јастук, висину, дужину, удобност избора.

Јастук висина испод рамена до врата

Наука висине јастука се одређује према физиолошке кривине грлића материце аранжмана људског врат 7, само да се одржи нормалан физиолошки криву савијања, може проузроковати рамена и врат мишиће, лигаменте, зглобове и зглобове у опуштеном стању. Због тога, висина јастук треба да буде нешто нижа од рамена до ипсилатералној врат удаљености одговара.

Висина јастуку има велики утицај на квалитет сна. Кинеска медицина сматра да је ефекат висок јастук јетре вене катарзе, јастук је прениска ће утицати Дисперзионо чи плућа. Савремена истраживања су показала да омета циркулацију главе, лако да се формира церебралне хипоксије, хркање и укочен врат. Цервикална болест кичме и хипертензија, пацијенти не треба да не користе; ниска јастук главу узрокована хиперемијом, едем очних капака и лица, а не болест, болести срца, пацијенти са астмом.

Јастук цоре је мало еластична

Јастук треба да буде мека материјал израђен од умерене тврдоће, благо еластично јастук као добро.

Јастук је тешко направити контакт главе и врата са притиском јастук, што доводи до главе неугодности; јастук је превише мекан, тешко је одржавати нормалан висину јастук, главе и врата не могу добити неку подршку и умор.

Јастук може предати један по један

Избор јастука, дужина јастук би требало да буде довољно да спавам после позицији задњег, јастук не би требало да буде превише широка, са 0,15 ~ 0.2м као добри, сувише широка врата и вратних мишића изазваних пасивним зглобовима, није погодна за здравље.