Dom > Новости > Sadržaj
ЗАШТО ПОМОЋ МЕМОРИЈСКЕ ПНЕУМАТИКЕ ПОМОЋЕ ДА ВАС ПРЕТЕЖАТЕ БОЉЕ?
- Nov 02, 2017 -

Изненађујуће је колико људи одабере душек и постељину са пажњом, али не обраћају пажњу на квалитет својих јастука. Наравно, удобан душек је једна од кључних компоненти за добар ноћни сан, али ако спавате на неадекватно подупираним јастуцима, можда ћете ризиковати болове на врату.


Неки јастуци су мекани до тачке пружања подршке, а остали јастуци могу бити толико робусни да приморавају главу на неприродне позиције и то може довести до буђења уз прави бол у врату. Сматрамо да би сви требали максимално искористити јастуке, а сваки јастук би требао бити довољно мекан да би био угодан, али са довољно подршке да пажљиво рукују главом и вратом, спречавајући болове и уморе мишића и зглобова.


新闻2.jpg


Зашто се памучне пјене за памћење помажу да спавате боље?


Јастуци за пјену од памука су идеална пратећа удобност за било који кревет. Направљен од јединствено дизајнираног материјала који је први развио НАСА, јастуке меморијске пене пажљиво поравнавају сваку малу кост на врату како би се осигурало да се глава и врат одржавају савршено на месту, без обзира на положај у који спавате. Материјал се глатко обликује на сваку кривину главе, ушију и врата да бисте пружили врхунску подршку и након ноћи или два спавања на јастучићу од памучне пене, то би могло бити откриће за простор за спавање.


Нема потребе да бринете о прегревању, јер се пена ствара од дисајног материјала како би се тело и глава држали на савршој температури. Са низом глатких јастука на располагању за додатни слој луксуза, јастуци никада нису били толико свестрани. Изливајући на сваку кривину време и временом и враћајући се у облику када се не користи, опуштајући сан је лако постићи без обзира на који начин се укључите у сан.


У идеалном случају, џемпер и јастук за памучну пјену треба користити у комбинацији да дају апсолутно максимално задовољство и савршен ноћни сан. Меморијска пена смањује стварање притиска око зглобова и добар ноћни сан значи да се ствари лакше обрађују током дана, умор може бити велики проблем ако се током несвјеста појављује несаница. Уз јастук за меморијску пјену може бити лакше постићи мирни сан због дизајна материјала, тако да бацање и окретање могу бити ствар прошлости.


Знамо да је спавање важно и све што даје благи и опуштајући начин спавања је заиста вриједна ствар. Меморијска пена је такав иновативни материјал и може бити одговор на борбу за спавање, јер омогућава телу да осећа осећај скоро без тежине и благо ублажава, лакше је спавати, а квалитет спавања ће бити већи. Наравно, најбољи начин за проналажење предности памучних памучних пена је да покушате сами, па зашто не бисте видели како се ваш сан може трансформисати с моћи ове чудне пене?


Memory Foam Pillow.jpg